Butikk - DROPS LACE -15% Utgått!

DROPS LACE -15% Utgått!

0 out of 5

Varenummer: I/A Kategorier: , ,

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

  • Beskrivelse
  • Tilleggsinformasjon

Beskrivelse

Så langt lageret rekker!

Innhold: 70% Alpakka, 30% Silke
Garngruppe: A (23 – 26 masker)
Vekt/lengde: 50 gram
Anbefalt pinne: 3 mm
Strikkefasthet: 10 x 10 cm = 28m x 34p
Vaskeanvisning: Håndvask, maks 30°C / Strekkes til riktige mål og tørkes flatt/kan toves

DROPS Lace har en eksklusiv blanding av 70% babyalpaca og 30% mulberry silke, spunnet til et 2-tråds garn med løpelengde på 800 meter per 100g nøste. Et nøste skal være nok til et større kunststrikkprosjekt.

Garnfibrene er ubehandlet, det betyr at de kun er vasket, og ikke utsatt for noen kjemisk behandling før farging. Dette fremhever best garnet’s naturlige egenskaper og gir bedre form og tekstur.

DROPS Lace er et snøregarn på sitt beste: fantastisk fint og utrolig mykt. DROPS Lace-prosjekter i dette garnet får et luftig utseende og en himmelsk følelse. Lag enkle sjal, halser og skjerf med intrikate og utsmykkede hullmønster.

Selv om den oppgitte strikkefastheten er liten, anbefaler de fleste hullmønsteroppskrifter en mye større pinne eller nål, slik at hullmønsteret blir synlig. Strikkefasthet i hullmønster avhenger av hvilket resultat du ønsker og pinnestørrelsen kan derfor variere.

DROPS Lace har multifarger, dette betyr at ulla er produsert ved å karde fargene sammen før garnet spinnes, dette gir en mixeffekt.

Produsert i Peru. Kun Oeko-Tex® sertifiserte fargestoffer benyttes.

Oppskrifter for DROPS Lace på www.garnstudio.com