Butikk - DALE Pure Superwool -10%

Salg

DALE Pure Superwool -10%

kr 53,00

Varenummer: I/A Kategorier: , , , ,
Nullstill

Beskrivelse

FIBERINNHOLD

100 % ren ny ull

VEKT OG LØPELENGDE

50 gram = ca 140 meter

STRIKKEFASTHET

26-27 masker i glattstrikk på pinne nr 3-3,5 = 10 cm

ANBEFALT PINNESTØRRELSE

3-3,5

GARNFAKTA

Produsert i EU/Romania

• Ullvugge 40 °C
• Bruk vaskemiddel for ull/silke
• Bruk ikke skyllemiddel
• Tørkes flatt

Pure Superwool er et nytt superwashbehandlet garn som er produsert uten klor og inneholder heller ikke mikroplast. Det er godt nytt for alle som er opptatt av mikroplast-problematikken.

Nå kan du strikke med et lettstelt garn i miljøvennlig superwashbehandlet ull – produsert uten klor og mikroplast. Ullfiberen behandles med naturlige salter, samtidig som den strekkes og glattes ut permanent. Fiberen beholder den naturlige ullstrukturen, samtidig som man hindrer at garnet tover i vask.

Pure Superwool gir lette og lettstelte plagg, og er ypperlig til sportsplagg som vaskes ofter. Men garnet er også et naturlig valg til jumpere, fine gensere og kardigans, og til lettere finkofter – og selvsagt også til barneplagg som må tåle mye vask. Garnet er perletvunnet, noe som gir et jevnt og fint maskebilde, og gjør at det er godt å strikke med. Pure Superwool egner seg like godt til hekling som til strikking.

NB! Pure Superwool er et alternativt og miljøvennlig ullgarn med samme strikkefasthet, løpelengde og bruksområde som Dale Daletta, som har gått ut av sortimentet. Oppskriftene til svært mange av Dales tidligere OL- og VM-genserne er strikket i Daletta, og du kan strikke de samme plaggene i Pure Superwool. Du kan også strikke med Pure Superwool og Lille Lerke etter samme oppskrift.

NB! Strikkefastheten som er oppgitt på banderolen, er kun veiledende. Husk at du alltid skal følge strikkefastheten som er oppgitt i oppskriften.

Strikkefasthet: 26-27 masker i glattstrikk på pinne nr 3-3,5 = 10 cm.

50 gram = ca 140 meter.

NB! STRIKKEFASTHETEN SOM ER OPPGITT PÅ BANDEROLEN ER KUN VEILEDENDE. HUSK AT DU ALLTID SKAL FØLGE STRIKKEFASTHETEN SOM ER OPPGITT I OPPSKRIFTEN.

VASKELAPPER HouseOfYarn

Tilleggsinformasjon

Dale Pure Superwool

001 hvit, 002 rød, 003 blå

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.


Bli den første til å omtale “DALE Pure Superwool -10%”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.