Butikk - DALE 329 PREPPY PASTELS

Beskrivelse

Last ned PDF

Vintervakker i duse pasteller

Vi elsker GARN! Og selvsagt må det være rene naturfibre i ull, alpakka, alpakka-merino, kidsilk-mohair. Og så elsker vi å eksperimentere med garn. Fordi garn som er superflotte alene blir helt fantastisk når du mikser og blander dem. Nå vil vi inspirere strikkefolket til enda mer kreativitet og gjør-det-selvglede. Det er en kilde til ekte hverdagslykke.

Vi lover strikkefolket KVALITET. Fordi du som bruker uendelig mange timer med pinner og garn fortjener det aller beste. God kvalitet både på garn og farger skal gi deg plagg som tåler hverdager, som holder i årevis – og som, ikke minst, bidrar til at vi er fornøyd med noen færre, men bedre plagg i garderoben. Og så har vi enda en lidenskap; FARGER. Strikkegleden starter og ender med fargene. Farger som funker solo, som er fantastisk sammen og gir uendelig mange muligheter til å skape nye, flotte kombinasjoner. Det er pur lykke for en uhelbredelig garnnerd.

Nå er vi dønn forelsket i de fineste PASTELLENE. Derfor har vi designet en hel kolleksjon i duse – litt falmet, litt grådempet og også litt sære – pasteller. Og vær du sikker; det finnes en pastell for alle. Så i høst strikker vi chunky jakker og gensere i fletter og struktur, delikat finstrikk i klassisk aran- og hullmønster, mykt og pusete tilbehør – alt i lekre pastellnyanser. Verd å tenke på når du endelig kan ta den nye favoritten i bruk; de fineste plaggene strikket i et skikkelig kvalitetsgarn er verd mange ganger det garnet koster. Vi anslår glatt fire-gangeren, og ofte mer. Du har et håndstrikket luksusplagg. Dessuten har du skapt det selv og vet hvor det kommer fra. Dét er også en lykke!