CAMILLA PIHL Philros UTGÅR!

kr 169,00

Produktnummer: I/A Kategorier: , ,
Nullstill
VippsVis handlekurv

Beskrivelse

50 % alpakka • 50 % peruansk highland-ull
Produsert for Camilla Pihl i Peru
#knitcamillapihl

FIBERINNHOLD

50 % alpakka
50 % peruansk highland-ull

VEKT OG LØPELENGDE

100 gram = ca 80 meter

STRIKKEFASTHET

8 m i glattstrikk på pinne nr 15 = 10 cm

ANBEFALT PINNESTØRRELSE

15

PIHLROS er et megachunky garn i 50 % ren alpakka og 50 % peruansk highland-ull. Dette er et kabelspunnet garn med mye volum som gir lette og luftige plagg. PIHLROS er nydelig bløtt og supermykt, så dette kan du helt sikkert ha rett på huden.

TIPS: Kabelspunnet garn er en strikket «strømpe», med en hul kjerne. Det gir et svært elastisk garn som fyller maskene på en unik måte. PIHLROS er supert å strikke med og helt nydelig i chunky aran-fletter. Men et så unikt garn gjør PIHLROS like flott i enkel glattstrikk og rillestrikk.

Lek med farger: Du finner Pihlros, Fnugg og Olava i like farger, så her kan du lett leke deg med å strikke med dobbelt garn ton-i-ton, få effekter med forskjellig garn i striper og mønster – eller mikse farger for et nydelig, melert uttrykk.

Tips! Selv om dette ikke er et typisk tovegarn, kan CAMILLA PIHL PIHLROS toves. Vær obs på at bleket, hvitt garn IKKE kan toves (naturhvitt er ikke bleket).

NB! STRIKKEFASTHETEN SOM ER OPPGITT PÅ BANDEROLEN ER KUN VEILEDENDE. HUSK AT DU ALLTID SKAL FØLGE STRIKKEFASTHETEN SOM ER OPPGITT I OPPSKRIFTEN.

Hver gang du kjøper Camilla Pihl-garn, støtter du Mirasolskolen i Peru.

Tilleggsinformasjon

Camilla Pihl Philros

901 svart, 902 hvit, 903 natur, 904 himmelblå, 905 kamel, 906 oliven, 907 rød, 908 marine, 909 perlerosa, 910 myk korall, 911 aprikos, 912 perlemint, 913 jadegrønn, 918 koks, 919 perlegrå, 920 beige, 921 moskus

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.


Bli den første til å omtale “CAMILLA PIHL Philros UTGÅR!”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.