BASIC Strikkepinner

kr 12,00kr 83,00

Produktnummer: I/A Kategorier: , ,
Nullstill
VippsVis handlekurv

Beskrivelse

DROPS Basic rundpinner har behagelige spisser og perfekte overganger til en stabil og smidig vaier. De små størrelsene er laget av aluminium, som gjør dem lette og sterke. De er nikkelfrie hvilket gjør dem spesielt egnet for personer med nikkelallergi. De større størrelsene er laget av bjørketre, som er meget komfortabel og sterkere enn bambus, dermed har de spisse og gode tupper, som gjør det lettere å få tak i maskene når man strikker.

DROPS Basic settpinner har nøye utformede spisser, ikke for spiss og ikke for klumpete, helt enkelt perfekt når du vil strikke rundt på fem pinner.
De minste størrelsene er laget av aluminium som gjør dem lett og sterk. De er også nikkelfrie hvilket gjør dem spesielt egnet for personer med nikkelallergi. De store størrelsene er laget av bjørketre, et komfortabelt og sterkt materiale med gode spisser som gjør at pinnene er behagelige og lette å strikke med.

DROPS Basic parpinner er tilgjengelig i to forskjellige materialer.De minste størrelsene er laget av aluminium, et lett og sterkt materiale. De er også nikkelfrie, hvilket gjør dem spesielt egnet for personer med nikkelallergi. De store størrelsene er laget av bjørketre, som er et komfortabelt og sterkt materiale, som gjør det mulig å få tuppene finere og spissere, hvilket gjør det enda lettere at få tak i maskene når du strikker.

Uansett om du strikker med pinner i aluminium eller bjørk, gir begge en meget behagelig varme i hendene og man kan strikke i timesvis uten å bli sliten i hendene og de nesten helt lydløse.

Tilleggsinformasjon

Basic-strikkepinner

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.


Bli den første til å omtale “BASIC Strikkepinner”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.